Îți mulțumesc pentru că ai solicitat cadoul tău Audio: Afirmații pozitive cu Ditta Depner „Vreau o Naștere frumoasă și împlinitoare”, îl poți descarca de aici. Ți-am trimis și pe email o copie (dacă nu ajunge în maxim 15 minute te rog verifică și în spam sau scrie-ne pe office@dittadepner.ro).

Dar nu pleca încă! Mai am o surpriză specială pentru tine…

Vrei să înveți alături de mine două tehnici de respirație foarte eficiente care diminuează durerea și te ajută să naști mai repede?
Te invit la Seminarul Înregistrat:

Respirații Conștiente

Pentru o Nastere Usoara

Tehnici de Respirație în Travaliu și Expulzie cu eficiență dovedită pentru o naștere ușoară

Practica repetitivă a acestor respirații în sarcină combinate cu ascultarea afirmațiilor pozitive, într-o stare de calm și relaxare, se vor impregna în subconștientul tău și se vor manifesta ca un automatism ce îți va fi de un real folos în timpul intensității nașterii.

Doar aici și doar acum, pe această pagină poți accesa acest curs online
la un preț special cu 30% reducere.

594 lei

399 lei

Această reducere specială va expira în...

Tehnicile de respirație din acest curs diminuează durerea și presiunea resimțite în timpul contracțiilor și a expulziei.

Felul în care respirăm, ne influențează profund starea psihică, emoțională și ne ajută să ne controlăm chiar anumite procese fiziologice.

Tehnicile de respirație în travaliu și expulzie te ajută să îți păstrezi calmul, să exteriorizezi senzațiile care apar prin sunete relaxante și cel mai important, te ajută să nu blochezi inconștient procesul nașterii, împingând când nu trebuie sau ținându-ți respirația.

Și nu este suficient să știi teoretic cum se face, ci este necesar să devină o obișnuință.

În momentul nașterii treci prin stări emoționale și fizice uneori la limita suportabilului, iar mintea ta nu va putea să aplice pe loc ceva ce cunoaște numai teoretic.

Doar prin repetiție, se crează un automatism și indiferent în ce stare te vei afla sau cât de obosită vei fi după un travaliu lung, corpul tău va ști să respire cum trebuie, o va face automat și acest lucru te va ajuta enorm.

Doar aici și doar acum, pe această pagină poți accesa acest curs online la un preț special cu 30% reducere.

594 lei

399 lei

Această reducere specială va expira în...

Testimoniale

“Am exersat respiratiile in ultima luna de sarcina. Am inceput travaliul cu ele, a fost totul bine pana cand au inceput durerile mai intense si am avut un moment in care m-am pierdut si mi-am iesit din ritm.

Aveam impresia ca ceva nu fac bine, eram nesigura ca o sa reusesc sa duc pana la capat nasterea, erau si durerile mari.

Pana cand la indemnul sotului am “imbratisat” durerea si am lasat-o sa fie, am intrat in acceptarea ei si in abandon, am rasuflat prelung apoi au revenit respiratiile singure fara sa le controlez cu mintea. Ca un muschi exersat care se misca singur.

Din acel moment starea mea s-a echilibrat si am capatat incredere in fortele mele.
Nasterea a fost frumoasa, implinitoare si transformatoare.

Multumesc Divinitatii pentru ca mi-a permis sa merg pe calea aceasta si tuturor care mi-au fost alaturi.”

Florina Homocea

“Intalnirea cu Ditta Depner a fost un moment de cotitura pentru sarcina mea. Cursul ei pentru burtici si tătici pe care l-am urmat impreuna cu partenerul meu mi-a adus claritate, structura, incredere și curaj sa urmam procesul asta de devenire cat mai intuitiv.

Ditta abordeaza holistic sarcina si nasterea, iar in cursul ei am primit instrumente si resurse care mi-au facut mai usoara decizia de a naste natural.

Respirațiile ei mi-au dat incredere, le-am practicat cu sarguinta 2 luni înainte de sarcina, aproape zilnic: la trezire, in baie, la culcare. Pot spune ca si datorită respiratiilor, am trăit un travaliu usor, fără durere de speriat.

Ca fun facts, eu ajunsesem la spital pentru un control de rutina si acolo am aflat ca am dilatatie 6. Am rămas la spital ca sa nasc, timp in care moasa îmi spunea ca si-ar dori ca toate mămicile sa aibe un asa travaliu, fără dureri. Eu l-am trăit conștient, conectata la corp si la bebe, cu zâmbetul pe buze si neclintita in decizia de a urma procesul firesc, natural. Recunoștință, Ditta. Nu ar fi fost posibila experienta asta fără contribuția ta.”

Raluca Petrache

“Eu am apucat sa practic de 2-3 ori respiratia “haaaaa” inainte de nastere. Mi s-a parut deosebit de utila. Travaliul meu in schimb a avut 2 parti: una de negare in care spuneam “da, am ceva contractii, dar sigur nu se naste azi”. Pe acele contractii daca erau mai dureroase practicam cumva inconstient respiratia cu pana si simteam ca detensioneaza contractia. In partea ultima a travaliului, practic in momentul in care s-au rupt membranele si am intrat pe acceptare, gata nasc (si am nascut intr-o ora), totul a fost atata de intens, incat daca nu aveam pe “haaaa” in practica nu cred ca reuseam sa ma predau. M-a ajutat enorm aceasta tehnica, am simtit-o relaxanta si eliberatoare ( de tenstiune, de control, de tot).

Comparand aceasta tehnica de respiratie cu cea pe care am invatat-o la prima nastere (si care mi se paruse utila pe atunci), acum aceasta a fost de-a dreptul magica. Nu are termen de comparatie. E as putea spune “salvatoare de energie”.

Daca corpul mamei oricum depune un efort in acele momente, cu aceasta tehnica am simtit ca nu trebuie sa depun un efort suplimentar, iar acest lucru mi-a permis sa ma predau procesului si sa il observ.
Iti multumesc!” 🤗❤️

Ioana Lupu

Această reducere specială va expira în...
Acest curs nu este menit să prescrie tratamente și nu este în măsură să emită un diagnostic medical, ci încurajează informarea celor ce caută alternative la actualul sistem supra medicalizat privind maternitatea.
Informațiile din acest curs sunt cu titlul informativ, iar alegerile și consecințele lor vă aparțin în totalitate.
Metodele terapeutice și tehnicile prezentate în cadrul cursurilor COMPLETEAZĂ pregătirea pentru naștere propusă de medicul curant.
Nu ofer nicio garanție expresă sau implicită a faptului că informațiile din acest curs sunt potrivite fiecărei persoane.
De asemenea, cursurile și consilierile individuale sau de grup oferite de Ditta Depner nu reprezintă grupuri de suport cu valoare terapeutică sau psihologică, ci au un rolul unei surse alternative de informare.
Din motivele expuse mai sus, se recomandă ca orice informație prezentată în acest curs să fie consultată și din altă sursă.
Ditta Depner și DITTA DEPNER LIFESTYLE COACHING CO LLC nu pot fi trase la răspundere pentru niciuna din alegerile dumneavoastră personale în legătură cu completarea planului de naștere.
Prin înscrierea la acest curs dumneavoastră sunteți de acord cu condițiile impuse mai sus.