Procedeu de relaxare audio

„Vreau o Naștere frumoasă și împlinitoare”

cu Ditta Depner

Am înregistrat pentru tine 30 de minute de afirmații pozitive pentru ca tu să îți poți transforma radical programele subconștiente negative despre sarcină și naștere.

🔒 Datele tale personale sunt 100% protejate. Completând acest formular vei fi automat înscrisă în baza mea de date pentru a primi viitoare noutăți și oferte exclusive. Te poți dezabona oricând.

“Problema majoră este că oamenii sunt conștienți de credințele și comportamentele lor conștiente, dar nu și de credințele și comportamentele subconștiente”.

Cei mai mulți oameni nici măcar nu își dau seama de faptul că sunt conduși de subconștient aproape clipă de clipă. Realitatea este că mintea subconștientă este de un milion de ori mai puternică decât mintea conștientă și acționăm între 95 și 99 la sută din viața noastră din programe subconștiente.”

Dr. Bruce Lipton
Lider recunoscut pe plan internațional pentru descoperirile și conexiunile realizate între știință și spirit.

Tot ce ai trăit, tot ceea ce ai auzit,
tot ceea ce ai citit,

despre sarcina si nastere,

formează baza ta de date, după care, fie că știi sau nu,
corpul tău reacționează.

Ce se află în subconștientul majorității femeilor legat de sarcină și naștere?

  • cam toate poveștile, unele de groază, pe care le-am auzit de la prietene, mame, cunoștințe
  • cam toate impresiile negative impregnate în subconștient văzute în filme, cum că la naștere se urlă și se împinge haotic să iasă copilul
  • idei precum că femeia însărcinată este „bolnavă” și trebuie să meargă lunar la consult
  • faptul că trebuie să îți fie greață sau să te simți rău
  • experiența propriei nașteri și multe altele…
De aceea, dragă viitoare mămică, nu te lăsa condusă de ceea ce există deja în subconștientul tău, mai ales când vine vorba de naștere.

Ca să ai un subconștient impregnat de idei pozitive aproape că echivalează cu a trăi într-o bulă atemporală, departe de societatea așa zis modernă.

Dacă vrei o sarcină normală și o naștere frumoasă și împlinitoare, fă acest pas imens spre tine și copilul tău și ascultă această înregistrare, seara la culcare sau oricând în timpul zilei, pe tot parcursul sarcinii.

Ascultând zilnic aceste afirmații structurate vei putea deprinde noi abilități de gândire despre sarcina și nașterea ta

Procedând astfel, aceste afirmații vor deveni ale tale și te vor ajuta să obții rezultatele dorite.

Un studiu realizat de mai mulți cercetători și publicat în revista de specialitate Journal Of Psychoneuroendocrinology a demonstrat că există schimbări la nivel molecular în corpul celor care se folosesc intens de practici meditative și afirmații pozitive.

Studiul demonstrează că subconștientul generează efecte terapeutice pe care fiecare dintre noi le-am putea activa la voință.

Aceasta este o abilitate pe care străbunii noștri o cunoșteau și o foloseau cu simplitate, dar pe care noi am uitat-o și am neglijat-o.

Este dovedit faptul că în 21 de zile poți forma, prin repetiție, noi căi neuronale.

Ascultarea într-o stare de calm și relaxare, repetarea ideilor forță, dublată de emoție și vizualizare creatoare, este

Cheia spre Succes

„Tu, realmente poți sa schimbi soarta fiecărei celule din corpul tău, schimbandu-ți gândurile”.

Dr. Bruce Lipton

Despre Ditta Depner

Sunt Educator Prenatal în România încă din anul 2010, timp în care mi-au trecut pragul, la propriu, peste 4500 de cupluri care s-au pregătit pentru naștere cu mine.

Am conceput și perfecționat aceste procedee de relaxare și sugestionare benefică eficiente, în urma studiilor și a experienței de lucru directă cu aceste afirmații, atât a mea, cât și a celor cu care am lucrat de-a lungul timpului.

Toți cursanții mei folosesc aceste afirmații, pe lângă pregătirea pentru naștere pe care o fac, pentru o complexă și eficientă practică zilnică transformatoare, care va face diferența.
Iată cum te ajută concret aceste afirmații:

  • Fiecare afirmație auzită și repetată de mai multe ori, devine o convingere, un program care va rula în subconștient, fără ca tu să mai fi conștientă de acest lucru, devine un automatism.
  • Subconștientul înregistrează gândul tău și îl va prelua ca pe o comandă pe care apoi lucrează să o concretizeze în plan fizic.
  • Vei putea să îți observi conștientă gândurile pe care le ai predominant despre naștere și sarcină și le vei putea înlocui pe cele negative cu altele pozitive, schimbând perspectiva.
  • Cu cât gândești și afirmi lucruri pozitive, benefice despre naștere, cu atât mai mult vei reuși să creezi un automatism. La fel se întâmplă și cu lucrurile negative, nocive.
  • Poți folosi aceste afirmații împreună cu vizualizarea. Vezi cu ochii minții cum acea afirmație se aplică în cazul tău. De exemplu, dacă afirmi: „am o naștere frumoasă și împlinitoare” vizualizează-te născând într-un cadru intim, armonios, vizuazlizează-te încrezătoare și calmă, plină de bucurie și împlinire, cu pruncul tău la piept.

Acest ghid nu este menit să prescrie tratamente și nu este în măsură să emită un diagnostic medical, ci încurajează informarea celor ce caută alternative la actualul sistem supra medicalizat privind maternitatea.
Informațiile din acest ghid sunt cu titlul informativ, iar alegerile și consecințele lor vă aparțin în totalitate.
Nu ofer nicio garanție expresă sau implicită a faptului că informațiile din acest ghid sunt potrivite fiecărei persoane.

Din motivele expuse mai sus, se recomandă ca orice informație prezentată în acest ghid să fie consultată și din altă sursă.
Ditta Depner și DITTA DEPNER LIFESTYLE COACHING CO LLC nu pot fi trase la răspundere pentru niciuna din alegerile dumneavoastră personale în legătură cu deciziile personale pe care le veți lua, privind nașterea și sarcina.
Prin înscrierea la acest curs dumneavoastră sunteți de acord cu condițiile impuse mai sus.

Toate metodele de terapie și practicile publicate sub formă scrisă din acest ghid sunt în proprietatea exclusivă a Dittei Depner și nu pot fi reproduse în scopuri profesionale sau comerciale.

Ditta Depner, în calitatea sa de autor, are dreptul să pretindă dreptul de autor asupra lucrărilor sale şi să se împotrivească oricărei denaturări sau altei modificări făcute de un terț. Orice prejudiciu de natură personală sau patrimonială ce survine ca urmare a utilizării fără acord a conținutului creat de Ditta Depner va trebui reparat conform legii. Ditta Depner este proprietarul exclusiv al logo-urilor, cromaticii aferente acestora şi a mărcii comerciale “Renașterea”.