Îți mulțumesc pentru pentru că ai solicitat materialul gratuit “Cauzele ascunse ale depresiei postnatale și 5 pași spre vindecare”, îl poți descarca de aici.  Ți-am trimis și pe email o copie (dacă nu ajunge în maxim 15 minute te rog verifică și în spam sau scrie-ne pe office@dittadepner.ro).

Dar nu pleca încă! Am o invitație specială pentru tine…

Draga mea,

Dacă dorești să-ți vindeci traumele nașterii cu ușurință alături de mine,
te invit la seminarul ONLINE, ÎN DIRECT:

Șezători Vindecătoare

….În doar 6 săptămâni vom ajunge împreună prin exerciții ghidate și informații asumate la scopul final: Regăsirea de Sine, o mămică fericită, plină de energie și entuziasm.

Cursul pe care l-am gândit special pentru a Vindeca Traumele Postnatale este conceput ca o „Șezătoare” pentru femei. Un spațiu unde vei găsi sprijinul și înțelegerea altor femei care au aceeași problemă ca și tine.

Fiecare va putea să-și spună povestea iar acest proces va fi Ghidat cu atenție și Țintit către Rezolvarea Traumelor și Vindecare Profundă a Sufletului.

Din acest motiv la „Șezătoare” pot participa un număr limitat de mămici pentru a putea aloca timpul necesar fiecăreia în parte.

Cât durează?
6 săptămâni, 4 ore în fiecare Marți, cu câte 30 de minute de pauză
Când începem?

Următorul seminar va avea loc la începutul anului 2024.

Te voi anunța detalii pe email și pe rețelele de socializare.

 

Sunt aici să te ajut să-ți regăsești identitatea, echilibrul, pofta de viață
și bucuria de a fi mamă!

Traumele nașterii se pot vindeca, chiar mai ușor decât crezi.

Te aștept cu drag,
Ditta Depner
Acest curs nu este menit să prescrie tratamente și nu este în măsură să emită un diagnostic medical, ci încurajează informarea celor ce caută alternative la actualul sistem supra medicalizat privind maternitatea.
Informațiile din acest curs sunt cu titlul informativ, iar alegerile și consecințele lor vă aparțin în totalitate.
Metodele terapeutice și tehnicile prezentate în cadrul cursurilor COMPLETEAZĂ pregătirea pentru naștere propusă de medicul curant.
Nu ofer nicio garanție expresă sau implicită a faptului că informațiile din acest curs sunt potrivite fiecărei persoane.
De asemenea, cursurile și consilierile individuale sau de grup oferite de Ditta Depner nu reprezintă grupuri de suport cu valoare terapeutică sau psihologică, ci au un rolul unei surse alternative de informare.
Din motivele expuse mai sus, se recomandă ca orice informație prezentată în acest curs să fie consultată și din altă sursă.
Ditta Depner și DITTA DEPNER LIFESTYLE COACHING CO LLC nu pot fi trase la răspundere pentru niciuna din alegerile dumneavoastră personale în legătură cu completarea planului de naștere.
Prin înscrierea la acest curs dumneavoastră sunteți de acord cu condițiile impuse mai sus.