Curs Înregistrat cu Ditta Depner

Completarea
Planului
de Naștere

Un instrument de negociere a condițiilor pe care le doriți voi, părinții, și pe care vi le poate oferi maternitatea

Draga mea,

În acest curs online înregistrat îți explic detaliat toate procedurile standard din maternitate precum și ce alternative ai pentru a le putea evita pe cele care sunt violente și de nedorit.

Planul de naștere este declarația ta de iubire pentru copilul tău pe care vrei să îl aduci pe lume cu cât mai mult calm, iubire și considerație.

Cursul cuprinde și planul de naștere pentru bebeluș. Poți alege ce anume poți cere și ce anume poți refuza să i se facă în maternitate, pentru ca el să fie ferit de traumele inutile la care va fi supus dacă accepți anumite proceduri standard.

Hai să completăm împreună acest plan de naștere astfel încât alegerile tale să fie cele mai bune, atât pentru sănătatea ta fizică și emoțională cât și pentru cea a bebelușului tău.

Investiția ta este de numai:

489 lei

Îmi doresc ca orice femeie să își poată permite și să prețuiască aceste informații foarte importante de știut

Imediat ce vei achiziționa cursul, vei primi acces instant la el. Primești un email cu datele tale de logare și îl vei putea vedea oricând dorești timp de 9 luni, ori de câte ori dorești.

Printează planul pe care l-ai primit deja și așează-te confortabil cu un ceai cald în mână și hai să completăm planul de naștere.

Iată la ce te ajută să îl ai cu tine în bagajul de maternitate:

 • Planul de Naștere, pe scurt, este un instrument de negociere a condițiilor pe care le doriți voi, părinții, și pe care vi le poate oferi maternitatea
 • Un instrument pe baza căruia poți alege cum anume vrei să fii tratată tu și bebelușul tău la naștere, indiferent cum și unde vei alege să naști
 • Planul de naștere cuprinde toate opțiunile pe care le ai, atât pe durata travaliului, în momentul nașterii cât și după expulzi
 • Vei putea bifa ceea ce consideri mai potrivit pentru tine, după ce vei cunoaște în detaliu fiecare posibilitate în parte
 • Vei înțelege fiziologia nașterii, indiferent că vei naște normal sau prin cezariană
 • La acest curs găsești informații pe care nu le vei putea afla dintr-un cabinet medical

Cum vei folosi acest plan de naștere completat de tine:

Imediat ce vei achiziționa cursul, vei primi acces instant la el. Primești un email cu datele tale de logare și îl vei putea vedea oricând dorești timp de 9 luni, ori de câte ori dorești.

Printează planul pe care l-ai primit deja și așează-te confortabil cu un ceai cald în mână și hai să completăm planul de naștere.

Iată la ce te ajută să îl ai cu tine în bagajul de maternitate:

 • vei folosi acest plan de naștere pentru a discuta și negocia condițiile în care dorești să fi tratată în maternitate, de la prima vizită din timpul sarcinii
 • vei folosi acest plan de naștere pentru a evita procedurile care dor și procedurile care pot crea traume emoționale pe viață
 • vei folosi acest plan de naștere pentru a alege asumat cum să fie tratat bebelușul tău în maternitate, drepturi pe care le ceri la secția de neonatologie
 • vei folosi acest plan de naștere pentru a-ți apăra drepturile de pacient, rolul maternității este de a supraveghea procesul nașterii în siguranță
 • vei folosi acest plan de naștere pentru a-ți cere dreptul de a-ți fi dat copilul la piept imediat după naștere pentru că are nevoie de tine, indiferent de cum naști
 • să fii tratată cu respect oriunde alegi să naști și unde te simți în siguranță, să se intervină medical doar la nevoie

Te invit în continuare să urmărești cursul unde explic detaliat tot ceea ce ai nevoie să cunoști pentru a completa planul tău de naștere.

Cu planul tipărit și un pix, așează-te confortabil și urmărește-mă.

Sunt 3 ore de informații extrem de prețioase, pentru tine, care te vor ajuta să ai încredere că nașterea ta va curge firesc, cu respect și blândețe.

Din păcate respectul și blândețea nu vin la pachet, aproape nicăieri, decât dacă le ceri și uneori chiar le impui.

Cunoaște-ți drepturile pentru a putea cere respectarea lor

În aceste 3 ore te învăț cum să completezi planul de naștere în favoarea ta pentru a evita neplăcerile ce pot surveni doar din lipsa informării complete și competente.

Draga viitoare mamica,

Intimitatea la naștere nu este un moft și astfel nici prezența partenerului alături de tine nu ar trebui îngrădită.

Nașterea este un moment intim la care ar trebui să participe ambii părinți pentru a-și întâmpina bebelușul așa cum se cuvine.

Te învăț cum să îți protejezi acest drept cu ajutorul opțiunilor din planul de naștere.

La final vei știi cum să:

 • ceri să-ți fie respectate nevoile fizice și emoționale
 • ceri să fi înțeleasă și susținută
 • să îți asculți ritmul corpului și să ceri să ți se respecte propriul proces
 • eviți procedurile inutile care dor și te traumatizează
 • te impui să ți se ofere dreptul la ora magică, încă din primele secunde de la naștere
 • ceri tot ceea ce ți se cuvine, pentru o naștere frumoasă și împlinitoare
 • ceri monitorizarea bebelușului în timpul travaliului, astfel încât să știi în fiecare moment cum evoluează nașterea pentru a te simți în siguranță
Te ghidez pas cu pas, îți ofer explicații detaliate despre fiecare procedură, de ce e bine sau nu să alegi un anumit lucru în detrimentul altuia.

Din păcate violența obstetrică este încă prezentă în multe locuri de naștere din țară, injuriile, jignirile și obligativitatea supunerii unor proceduri standard inutile, sunt la ordinea zilei.

Desfăsurare curs

Lectia 1

Ce este planul de naștere și de ce este important să-l avem

Dual 🕒 55 min(Valoare 252 lei)

 • Ce este planul de naștere
 • Cere-ți drepturile oriunde ai naște
 • Completarea planului de naștere
 • Când vine bebe, data nașterii
 • Drepturile tale la naștere
 • Unde vei naște?

Lectia 2

Tipuri de declanșare a nașterii și Gestiunea durerii

Dual 🕒 47 min(Valoare 252 lei)

 • Declanșarea artificială a travaliului
 • Moduri de declanșare artificială a travaliului
 • Gestiunea travaliului prin metode medicamentoase
 • Gestiunea travaliului prin metode naturale

Lectia 3

Planul de naștere pentru bebeluș

Dual 🕒 35 min(Valoare 189 lei)

 • Pregătirea perineului pentru expulzie
 • Expulzia istrumentată
 • Drepturile mamei în perioada de după nașterea bebelușului

Lectia 4

Drepturile bebelușului

Dual 🕒 43 min(Valoare 252 lei)

 • Drepturile bebeșușului
 • Alimentația nou-născutului

Valoare totală evaluată în bani a acestui curs este de 945 lei, iar valoarea lui cea adevărată este inestimabilă pentru beneficiile pe care le aduce.

Ai nevoie de aceste informații pe care nu ți le spune nimeni nici chiar dacă vei merge la 10 consultații pe parcursul sarcinii!

Garanție 100% Satisfacție

Dacă nici după vizionarea acestui curs nu îți este clar cum să completezi planul de naștere în favoarea ta, scrie-mi și îți returnez cei 489 de lei.

În acest caz, aștept pe mail office@dittadepner.ro  întrebările tale în legătură cu completarea Planului de Naștere, iar dacă răspunsurile nu se regăsesc în cele 4 ore de curs, primești suma plătită înapoi.

Marturie Video

Un interviu surpriză cu reușita unei minunate mame care a avut bunăvoința să povestească despre nașterea ei vindecătoare.
Alexandra, are 3 fetițe și a făcut cursul meu după prima naștere.

A născut de fiecare dată într-un spital de stat. A reușit să se impună, informată fiind, să i se respecte drepturile.

Ea a reușit foarte multe din cele ce și-a propus și e o inspirație pentru noi toate.

Fii puternică și curajoasă pentru copilul tău, oferă-i un bun venit blând în această lume

Dacă ești însărcinată, cu siguranță ai vrea să știi, ce proceduri se folosesc atât în spitalele de stat cât și în cele private

Îmi doresc ca femeia să scape de frica provenită din necunoașterea procedurilor din spitale, atunci când trebuie să nască.

Te învăț cum să dai piept sistemului medical astfel încât emoțiile și empatia să reprezinte valorile prin care să fi tratată la naștere.

Fără un Plan de Naștere în bagajul tău de maternitate, experiența care te așteaptă îți poate rezerva surprize neplăcute pentru care nu ești pregătită și nici nu ai de unde să știi că ai dreptul să le refuzi.

Cunoașterea fiecărei opțiuni te ajută să poți alege în cunoștință de cauză, ceea ce e mai bine pentru tine și bebelușul tău.

Am decis să ofer acest curs la un preț extrem de mic chiar dacă valoarea informațiilor pe care le primești este de zeci de ori mai mare.

Nu-ti preda nasterea!

Despre mine

Draga mea viitoare mămică,

Sunt Ditta Depner, și din 2009 de când sunt Educator Prenatal în România, mi-au trecut pragul, la propriu, peste 4500 de cupluri care s-au pregătit pentru naștere cu mine.

Am conceput și perfectat acest Plan de Naștere pentru a ajuta femeile să-și ceară drepturile la un tratament uman și de bun simț în maternități.

Toți cursanții mei folosesc planul de naștere pentru a-și negocia condiții optime pentru momentul magic al nașterii încă din timpul sarcinii.

Din păcate însă, chiar și la ora actuală în maternități, se face abuz de o practică relativ violentă chiar dură din punct de vedere psihic și emoțional.

Mă bucur când femeile înțeleg și își asumă nașterea și caută să facă astfel încât să le fie bine, lor și copilului ce abia vine pe lume.

Vreau să știi că tot ce ți-am pregătit este bazat pe numeroasele cursuri de perfecționare a mea în acest domeniu fascinant,

pe toată experiența mea și, nu în ultimul rând, pe experiența celor două nașteri ale mele.

Sper din tot sufletul că ceea ce vei afla te va ajuta să înțelegi și să te bucuri de Miracolul Nașterii, cât mai naturale, împlinitoare și cu cât mai multă blândețe.

Felul în care naști este foarte important și pentru bebelușul tău, ca el să vină pe lume liniștit și fără trauma unei nașteri grele.

Pentru asta sunt aici, să te informez, să te susțin și să te inspir să ai o naștere cât mai ușoară, netraumatizantă atât pentru tine, cât și pentru copilașul tău.

Te îmbrățișez cu mare drag!

Ditta Depner

Testimoniale

Ce vei învăța din acest curs de 3 ore:

 • Ce este planul de naștere și de ce este important să-l avem;
 • Despre accesul neîngrădit al însoțitorului gravidei la naștere;
 • Despre cele 6 tipuri de naștere, pe care o alegem și când;
 • Pregătire pentru naștere după internare, ce acceptăm și ce nu;
 • Despre declanșarea artificială a travaliului, cum se efectuează și ce efecte are asupra ta;
 • Despre gestiunea senzației de durere în travaliu, medicamentos/natural;
 • Despre pregătirea perineului pentru expulzie;
 • Despre necesitatea orei magice din primele secunde după naștere;
 • Despre externarea din spital;
 • Drepturile bebelușului la naștere, ce poți cere tu pentru el, astfel încât să fie un bebeluș fericit și liniștit;
 • Despre tăierea cordonului ombilical;
 • Despre alimentația nou-născutului.

Despre toate aceste subiecte voi vorbi în cele aproximativ 4 ore în detaliu.

Accesul la curs:

Imediat ce vei achiziționa cursul, vei primi acces în platformă unde vei găsi cele 4 video-uri despre completarea planului de naștere.

Vei putea viziona în ordine cursul împărțit în 4 module.

Accesul la curs este limitat la 9 luni, atât cât ține o sarcină. Ai timp suficient să completezi planul tău de naștere, chiar dacă ești la începutul sarcinii.

Poți viziona ori de câte ori dorești acest curs, timp de 9 luni. Acest curs este un prim pas al pregătirii tale pentru naștere.

Garanție 100% Satisfacție

Îți reamintesc că îți ofer garanția de satisfacție 100%.

De asemenea, îți restitui integral suma dacă informațiile necesare completării planului de naștere nu se regăsesc în cursul achiziționat.

Ce pierzi dacă nu parcurgi acest curs

Fără un Plan de Naștere în bagajul tău de maternitate, experiența care te așteaptă îți poate rezerva surprize neplăcute pentru care nu ești pregătită și nici nu ai de unde să știi că ai dreptul să le refuzi.

Neștiind cum are nevoie bebelușul tău să fie tratat, îl poți expune involuntar la traume care îl pot afecta pe viață.

Testimoniale

Acest curs nu este menit să prescrie tratamente și nu este în măsură să emită un diagnostic medical, ci încurajează informarea celor ce caută alternative la actualul sistem supra medicalizat privind maternitatea.
Informațiile din acest curs sunt cu titlul informativ, iar alegerile și consecințele lor vă aparțin în totalitate.
Metodele terapeutice și tehnicile prezentate în cadrul cursurilor COMPLETEAZĂ pregătirea pentru naștere propusă de medicul curant.
Nu ofer nicio garanție expresă sau implicită a faptului că informațiile din acest curs sunt potrivite fiecărei persoane.
De asemenea, cursurile și consilierile individuale sau de grup oferite de Ditta Depner nu reprezintă grupuri de suport cu valoare terapeutică sau psihologică, ci au un rolul unei surse alternative de informare.
Din motivele expuse mai sus, se recomandă ca orice informație prezentată în acest curs să fie consultată și din altă sursă.
Ditta Depner și DITTA DEPNER LIFESTYLE COACHING CO LLC nu pot fi trase la răspundere pentru niciuna din alegerile dumneavoastră personale în legătură cu completarea planului de naștere.
Prin înscrierea la acest curs dumneavoastră sunteți de acord cu condițiile impuse mai sus.