Material GRATUIT

Cauzele ascunse ale depresiei postnatale și 5 pași spre vindecare

Vei afla cauzele ascunse, care pot duce la depresie postnatală.

🔒 Datele tale personale sunt 100% protejate. Completând acest formular vei fi automat înscrisă în baza mea de date pentru a primi viitoare noutăți și oferte exclusive. Te poți dezabona oricând.

Draga mea,

Cu cât depresia este mai profundă și simptomele mai severe, cu atât mai mult ai nevoie să descoperi, care sunt cauzele care te-au adus în acest punct.

În acest material vei găsi o listă cu ADEVĂRATELE CAUZE ALE DEPRESIEI POSTNATALE precum și o hartă a pașilor care pot duce spre vindecare!

Statistic, două din zece femei suferă de depresie postpartum și acest lucru este considerat „normal”. Din acest motiv, foarte puține mame fac ceva concret pentru a se vindeca. Suferă în tăcere, sperând că o să treacă de la sine.

Cum te ajută să cunoști cauzele subtile ale depresiei postnatale:

  • Cunoscând cauzele vei putea face un prim pas spre vindecare;
  • Vei afla informații noi la care cel mai probabil nu te-ai gândit și care te vor ajuta să ai un veritabil AHA și să te regăsești;
  • Vei conștientiza de ce tot ce ai făcut până acum, doar a ameliorat simptomele, dar nu te-a condus la o vindecare de durată;
  • Cunoscând care sunt pașii de parcurs pentru a ieși din stările depresive, vei putea lua o decizie asumată de a-i urma;
  • Vei putea lua decizia de a lucra mai departe alături de mine, pe o structură clară și cu o ghidare țintită spre vindecare;

Nașterea traumatizantă te marchează atât pe tine cât și pe bebeluș. Dacă te vindeci tu, îl vei putea vindeca apoi și pe el.

Este mult mai ușor să acționezi acum, decât atunci când copilul este deja mare iar truamele de la naștere îi vor influența negativ viața de adult.

Despre Ditta Depner

Dragă mămică,

Sunt alături de tine și te susțin să ReNaști chiar dacă ai avut o naștere traumatizantă care te-a marcat și viața ta cu un bebeluș nu este așa cum ai visat.

Din 2010 de când sunt Educator Prenatal în România, am întâlnit mii de femei care au fost traumatizate la naștere. Deși fiecare are povestea ei tristă, toate au ceva în comun: s-au izbit de violența obstetrică din sistemul actual de la noi din țară…și nu numai.

Majoritatea femeilor nu știu că aceste traume de la naștere sunt cauza principală a depresiei postpartum pe care ajung să o resimtă imediat după ce nasc sau chiar și la câteva luni după aceea.

Am fost întrebată de nenumărate ori despre acest subiect în privat.

Am conceput acest material care răspunde concret la 2 mari întrebări:

  • „De ce mă simt așa?” – răspunsul stă ascuns în adevăratele cauze ale depresiei postnatale.
  • „Ce să fac pentru a mă vindeca?” – iată pașii principali pe care îi ai de făcut.
Descarcă materialul și vei putea studia în liniște aceste răspunsuri pline de revelații. Fă un prim pas către tine!
Voi veni în ajutorul tău cu explicații suplimentare despre acești pași.
.
Știu că e greu și că deja primești multe sfaturi și păreri.

Dacă ai ajuns aici înseamnă că îți continui căutările pentru a afla răspunsuri.

Eu îți deschid calea către o nouă perspectivă spre vindecare, ca să te poți bucura din nou de viață, alături de bebelușul tău.

Îmi doresc ca visul tău de mamă împlinită și fericită, pe care l-ai avut înainte să naști, să devină realitate.

Sunt aici să te ghidez.

Ditta Depner

Acest ghid nu este menit să prescrie tratamente și nu este în măsură să emită un diagnostic medical, ci încurajează informarea celor ce caută alternative la actualul sistem supra medicalizat privind maternitatea.
Informațiile din acest ghid sunt cu titlul informativ, iar alegerile și consecințele lor vă aparțin în totalitate.
Nu ofer nicio garanție expresă sau implicită a faptului că informațiile din acest ghid sunt potrivite fiecărei persoane.

Din motivele expuse mai sus, se recomandă ca orice informație prezentată în acest ghid să fie consultată și din altă sursă.
Ditta Depner și DITTA DEPNER LIFESTYLE COACHING CO LLC nu pot fi trase la răspundere pentru niciuna din alegerile dumneavoastră personale în legătură cu deciziile personale pe care le veți lua, privind nașterea și sarcina.
Prin înscrierea la acest curs dumneavoastră sunteți de acord cu condițiile impuse mai sus.

Toate metodele de terapie și practicile publicate sub formă scrisă din acest ghid sunt în proprietatea exclusivă a Dittei Depner și nu pot fi reproduse în scopuri profesionale sau comerciale.

Ditta Depner, în calitatea sa de autor, are dreptul să pretindă dreptul de autor asupra lucrărilor sale şi să se împotrivească oricărei denaturări sau altei modificări făcute de un terț. Orice prejudiciu de natură personală sau patrimonială ce survine ca urmare a utilizării fără acord a conținutului creat de Ditta Depner va trebui reparat conform legii. Ditta Depner este proprietarul exclusiv al logo-urilor, cromaticii aferente acestora şi a mărcii comerciale “Renașterea”.