Plată confirmată!

Felicitări că ai ales să participi la acest seminar înregistrat

Respirații Conștiente

Pentru o Nastere Usoara

îți mulțumesc pentru încrederea acordată!
Iată care sunt pașii pe care îi ai de făcut în continuare:
Pasul 1
Verifică-ți adresa de email și salvează emailul cu datele de logare. Dacă îl găsești în Spam sau la Promoții, mută-l în Inbox. Astfel crește șansa ca să găsești ușor următoarele emailuri importante pe care le vei primi de la mine. Poți începe cursul imediat!
Pasul 2
Invită-l pe partenerul tău să ți se alăture la acest curs.
Este foarte important să participe și el.
Pasul 3
Vizionează cursul împreună cu partenerul tău, cât mai devreme în sarcină pentru a avea timp să practici zilnic aceste respirații. Ele trebuie să devină un automatism pentru a le putea pune în aplicare atunci când intensitatea nașterii te va lua pe sus.

Veți putea viziona întregul curs în ordine cronologică, începând cu mesajul de Bun Venit.
Poți marca fiecare curs vizionat și astfel vei știi unde ai rămas. Terminarea unui modul îl va debloca automat pe următorul. Dacă ești deja aproape de termenul de naștere, recomand vizionarea cursului cât mai repede.

Acest curs te va pregăti să știi cum să respiri atât pe durata travaliului atunci când contracțiile devin intense cât și în momentul expulziei pentru a facilita alunecarea bebelușului.

Te va ajuta să știi când este cazul să împingi și când să relaxezi corpul pentru a naște cât mai repede și fără dureri exagerate.

Îți doresc mult succes și o naștere ușoară, blândă și împlinitoare!

Ditta Depner

Acest curs nu este menit să prescrie tratamente și nu este în măsură să emită un diagnostic medical, ci încurajează informarea celor ce caută alternative la actualul sistem defectuos.
Informațiile din acest curs sunt cu titlul informativ, iar alegerile și consecințele lor vă aparțin în totalitate.
Nu ofer nicio garanție expresă sau implicită a faptului că informațiile din acest curs sunt potrivite fiecărei persoane.

Ditta Depner și DITTA DEPNER LIFESTYLE COACHING CO LLC nu pot fi trase la răspundere pentru niciuna din alegerile dumneavoastră personale în legătură cu deciziile personale pe care le veți lua, privind nașterea și sarcina.
Prin înscrierea la acest curs dumneavoastră sunteți de acord cu condițiile impuse mai sus.