Plată confirmată!

Felicitări că ai ales să participi la acest curs și îți mulțumesc pentru încrederea acordată!

Bine ai venit la cursul

Completarea Planului
de Naștere

Iată care sunt pașii pe care îi ai de făcut în continuare:

Pasul 1

Verifică-ți adresa de email și salvează emailul cu datele de logare.
Dacă îl găsești în Spam sau la Promoții, mută-l în Inbox. Astfel crește șansa ca să găsești ușor următoarele emailuri importante pe care le vei primi de la mine. Poți începe cursul imediat!

Pasul 2

Printează Planul de Naștere.
În emailul de bun venit vei găsi Planul de Naștere în format pdf. Printează-l pentru a-l avea la îndemână atunci când vei parcurge cursul.

Pasul 3

Vizionaează cursul.
Intră în platformă și vezi cele 4 +1 lecții despre completarea planului de naștere și completează în timp real, alături de mine, fiecare secțiune.

Păstrează-l și folosește-l atunci când vei merge la maternitate să vorbești despre naștere.

Îți doresc mult succes!

Ditta Depner

Acest curs nu este menit să prescrie tratamente și nu este în măsură să emită un diagnostic medical, ci încurajează informarea celor ce caută alternative la actualul sistem supra medicalizat privind maternitatea.
Informațiile din acest curs sunt cu titlul informativ, iar alegerile și consecințele lor vă aparțin în totalitate.
Nu ofer nicio garanție expresă sau implicită a faptului că informațiile din acest curs sunt potrivite fiecărei persoane.

Din motivele expuse mai sus, se recomandă ca orice informație prezentată în acest curs să fie consultată și din altă sursă.
Ditta Depner și DITTA DEPNER LIFESTYLE COACHING CO LLC nu pot fi trase la răspundere pentru niciuna din alegerile dumneavoastră personale în legătură cu deciziile personale pe care le veți lua, privind nașterea și sarcina.
Prin înscrierea la acest curs dumneavoastră sunteți de acord cu condițiile impuse mai sus.

Toate metodele de terapie și practicile publicate sub formă scrisă, audio și video în acest curs sunt în proprietatea exclusivă a Dittei Depner și nu pot fi reproduse în scopuri profesionale sau comerciale.

Ditta Depner, în calitatea sa de autor, are dreptul să pretindă dreptul de autor asupra lucrărilor sale şi să se împotrivească oricărei denaturări sau altei modificări făcute de un terț. Orice prejudiciu de natură personală sau patrimonială ce survine ca urmare a utilizării fără acord a conținutului creat de Ditta Depner va trebui reparat conform legii. Ditta Depner este proprietarul exclusiv al logo-urilor, cromaticii aferente acestora şi a mărcii comerciale “Renașterea”.