Plată confirmată!

Felicitări că ai ales să participi la acest curs de pregătire pentru naștere și îți mulțumesc pentru încrederea acordată!

Bine ai venit la cursul de nastere

Burtici și Tătici

Iată care sunt pașii pe care îi ai de făcut în continuare:

Pasul 1

Verifică-ți adresa de email și salvează emailul cu datele de logare. Dacă îl găsești în Spam sau la Promoții, mută-l în Inbox. Astfel crește șansa ca să găsești ușor următoarele emailuri importante pe care le vei primi de la mine. Poți începe cursul imediat!

Pasul 2

Invită-l pe partenerul tău să ți se alăture la acest curs. Este foarte important să participe și el. Introdu adresa lui de email pe linkul din platformă și va primi imediat o invitație din partea mea.

Pasul 3

Vizionează cursul împreună cu partenerul tău, cât mai devreme în sarcină.

Vei putea viziona întregul curs în ordine cronologică, începând cu mesajul de Bun Venit. Poți marca fiecare curs vizionat și astfel vei știi unde ai rămas. Terminarea unui curs îl va debloca automat pe următorul. Dacă ești deja aproape de termenul de naștere, este bine să faceți un efort mai mare și să terminați cursul cât mai repede, pentru a fi pregătiți.

Acest curs vă va pregăti pentru momentul nașterii, dar și pentru sarcină și viața cu un nou născut. Vă oferă informații detaliate despre naștere și alternative la anumite proceduri invazive sau dureroase, pe care nu vi le spune nimeni, nici măcar medicul vostru pe care l-ați ales. De ce nu vi le spune nimeni?

Veți putea deduce pe parcursul vizionării fiecărui curs.

Îți doresc mult succes!

Ditta Depner

Acest curs nu este menit să prescrie tratamente și nu este în măsură să emită un diagnostic medical, ci încurajează informarea celor ce caută alternative la actualul sistem supra medicalizat privind maternitatea.
Informațiile din acest curs sunt cu titlul informativ, iar alegerile și consecințele lor vă aparțin în totalitate.
Nu ofer nicio garanție expresă sau implicită a faptului că informațiile din acest curs sunt potrivite fiecărei persoane.

Din motivele expuse mai sus, se recomandă ca orice informație prezentată în acest curs să fie consultată și din altă sursă.
Ditta Depner și DITTA DEPNER LIFESTYLE COACHING CO LLC nu pot fi trase la răspundere pentru niciuna din alegerile dumneavoastră personale în legătură cu deciziile personale pe care le veți lua, privind nașterea și sarcina.
Prin înscrierea la acest curs dumneavoastră sunteți de acord cu condițiile impuse mai sus.

Toate metodele de terapie și practicile publicate sub formă scrisă, audio și video în acest curs sunt în proprietatea exclusivă a Dittei Depner și nu pot fi reproduse în scopuri profesionale sau comerciale.

Ditta Depner, în calitatea sa de autor, are dreptul să pretindă dreptul de autor asupra lucrărilor sale şi să se împotrivească oricărei denaturări sau altei modificări făcute de un terț. Orice prejudiciu de natură personală sau patrimonială ce survine ca urmare a utilizării fără acord a conținutului creat de Ditta Depner va trebui reparat conform legii. Ditta Depner este proprietarul exclusiv al logo-urilor, cromaticii aferente acestora şi a mărcii comerciale “Renașterea”.